Ételeink megrendelése heti illetve napi előfizetéses rendszerben működik. Adott napon 9 óráig van lehetősége megrendelni a következő napi vagy heti étkezést, melyet mindig aznap, frissen készítünk el. Hétfői rendelések leadási határideje szombat reggel 06 óra. A kiszállítást minden hétköznap 8 és 13 óra között végezzük.

Megrendelés előtt érdemes regisztrálnia, így legközelebb nem kell újra rögzítenie a szükséges adatokat. Felhasználói fiókja szerkesztésével több címet is megadhat, így egy egyszerű kattintással kiválaszthatja éppen hova szeretne rendelni (otthon, munkahely, egyéb), illetve számlázási címét is külön kiválaszthatja. Adatait védjük, bizalmasan kezeljük, melynek pontos részleteiről az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat részében tájékozódhat. 

Ételeink megrendelésénél nem kötelező a regisztráció és bejelentkezés, vendégként is vásárolhat. Ebben az esetben adatait nem tároljuk, így legközelebb újból meg kell adnia. 

A megrendelés főoldalunkon egyszerűen kitölthető táblázatban történik a darabszám megadásával. A + és - ikonokra kattintva emelheti és csökkentheti a mennyiségeket. 

A bal felső sarokban, fekete háttéren látható az aktuális hét, de a piros > ikonra kattintva a következő hetekre is leadhatja rendelését.

A táblázat aljára gördítve a jobb sarokban a TOVÁBB gombra kattintva láthatja kosara összegzését, és megerősítheti megrendelési szándékát.

A megrendelés elküldésénél, amennyiben nem volt felhasználói fiókjába bejelentkezve, választhatja a bejelentkezés opciót is (jobb felső sarok), így a szállítási cím és számlázási címe automatikusan kitöltődik. 

A megrendelés gombra kattintva rendelését rögzítjük, és megrendeléséről visszaigazoló emailt küldünk. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja a visszaigazolást, kérjük ellenőrizze a SPAM - levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet. Ezek gyanúja esetén kérjük keressen fel minket valamely kapcsolatunkon keresztül.

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: 06 20 225 68 27 Hétfőtől-Péntekig 8-14 óráig

Megrendeléseit könnyen módosíthatja felhasználói fiókja segítségével a rendelési határidők betartásával. (Előző nap 9 óráig fogadjuk a megrendelések beküldését, módosítását, hétfői napra szombat 06-ig van lehetőség)

Szállítási cím módosítása kizárólag a rendelési határidők betartásával lehetséges.

Minimális rendelési összeg: 1050.- Ft/ nap

A teljes körű tájékozódás érdekében kérjük olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket, mely az Adatvédelmi Nyilatkozatot is magában foglalja.